کلاس کیک پزی و شیرینی پزی یک فرصت عالی برای آموزش مهارت های پخت و پز و خلق دسرها و شیرینی های خوشمزه است. با ثبت نام در کلاس کیک پزی و شیرینی پزی، می توانید سوغاتی های شیرین متناسب با فرهنگ های مختلف را فرا بگیرید. در مقالۀ این هفته تلاش داریم چند نکته مهم درباره اهداف آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان را برای شما بازگو نمائیم :
- آموزش تکنیک های پایه : کلاس کیک پزی و شیرینی پزی علاوه بر آموزش دستورالعمل ها، به آموزش تکنیک های پایه همچون خمیر زدن، خمیرگیری، پخت و آرایش دسرها و شیرینی ها می پردازد.
- استفاده از مواد اولیه با کیفیت : با مراجعه به کلاس کیک پزی و شیرینی پزی، تزئین انواع دسر و شیرینی را آموزش می بینید. در واقع با نحوۀ استفاده از خامه، روغن های تزئین، شکلات و سایر تزئینات آشنا می شوید.
- آشنایی با ابزار و تجهیزات : در چنین کلاس هایی، شما با ابزار و تجهیزات مختلف پخت و پز همچون قالب های کیک، قالب های شیرینی، دستگاه های خمیرگیری و ... آشنا می شوید.
- اشتراک گذاری تجربیات : لازم به ذکر است که اغلب افراد علاقه مند به پخت و پز هستند، کلاس کیک پزی و شیرینی پزی فرصت خوبی برای اشتراک گذاری تحربیات و دیدگاه های مختلف در زمینه پخت و پز انواع شیرینی می باشد.
- انگیزه بخش : شرکت در کلاس کیک پزی و شیرینی پزی ممکن است انگیزه بخش باشد و به شما انگیزه می دهد تا در آشپزخانه خود خلاقانه عمل کنید و یا کسب و کاری در این حرفه آغاز نمائید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر نسبت به چگونگی ثبت نام در کلاس کیک پزی و شیرینی پزی و دریافت مدرک بین المللی قنادی می توانید با آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان تماس بگیرید و هماهنگی های لازم را نسبت به زمان و تاریخ برگزاری کلاس ها مطلع گردید.
کلاس کیک پزی و شیرینی پزی می تواند فضای دوستانه و صمیمانه ای داشته باشد و به شما فرصت می دهد تا با افراد جدید آشنا شوید و ایده های جدید را بدست آورید. شرکت در کلاس کیک پزی و شیرینی پزی می تواند تجربه مفید و لذت بخشی باشد و به شما کمک کند تا مهارت های پخت و پز خود را بهبود ببخشید. با ثبت نام در کلاس کیک پزی و شیرینی پزی که توسط آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان برگزار می شوند، موضوعات مختلفی تدریس می شود که شامل امور زیر می باشد :
- آموزش تهیه و تزئین کیک ها : در این بخش از کلاس، هنرجویان تهیه خمیر کیک، روش های پخت مختلف، تزئین با خامه، شکلات، مربا و سایر تزئینات را آموزش می بینند.
- آموزش تهیه شیرینی های مختلف : این مرحله نیز شامل تهیه خمیر شیرینی، روش های پخت، تزئین و آرایش انواع شیرینی همچون کلوچه، باقلوا، سوهان، قطاب، باسلوق و ... می شود.
- استفاده از مواد اولیه : در کلاس کیک پزی و شیرینی پزی با آموزش استفاده از مواد اولیه با کیفیت برای تهیه انواع دسر، شیرینی و ... آشنا می شوید.
- تکنیک های پخت و پز : آموزش تکنیک های پخت و پز مناسب برای کیک ها و شیرینی ها از جمله قسمت های مهم در کلاس شیرینی پزی و کیک پزی محسوب می گردد.
- آموزش نکات بهداشتی : در چنین کلاس هایی، نکات بهداشتی در حوزۀ آشپزی و پخت و پز نیز به شرح داده می شود.
- آموزش استفاده از ابزار و تجهیزات صنعتی : شرکت کنندگان در کلاس کیک پزی و شیرینی پزی با ابزار و تجهیزات مختلف پخت و پز مانند قالب های کیک، قالبت های شیرینی، دستگاه های خمیرگیری و ... آشنا می شوند.
بنابراین با مراجعه به آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان می توانید از فرصت عالی که برای یادگیری مهارت های جدید در زمینه پخت و پز و خلق انواع دسر، شیرینی و کیک به شما داده می شود، بهره مند گردید.
آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان
نشانی: تـهران، میـرداماد،جنب متـرو میـرداماد، خیابان دکتر نوربخش(پگاه سابق) ،ده متری دوم،پلاک 4،واحد 3
تلفن:
ده خط پاسخگو
021-91002010