در این پست شما را با برخی از خدمات آموزشگاه شیرینی پزی آشنا می سازیم. این چنین راحت تر می توانید فعالیت خود را در کسب و کار قنادی آغاز نمائید. برگزاری کلاس کیک پزی و شیرینی پزی توسط اساتید حرفه ای انجام می پذیرد و شما به نوعی با نحوۀ پختن انواع شیرینی منجمله پای، شیرینی تر، شیرینی خشک، دانمارکی، خمیر هزارلا، فرانسوی، شیرینی عسلی، شیرینی های مربایی، نون خامه ای، شیرینی لطیفه، باقلوا و ... آشنا می شوید. از نکات مثبت شرکت در دوره های کلاس کیک پزی و شیرینی پزی می توان به دریافت مدرک بین المللی شیرینی پزی اشاره نمود. آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان چندین سال است که فعالیت حرفه ای خود را در زمینۀ برگزاری کلیۀ کلاس های شیرینی پزی و کیک پزی آغاز نموده اند.
کلاس کیک پزی و شیرینی پزی با گواهینامه
این چنین توانسته اند هنرجویان زیادی را در کلاس های کیک پزی و شیرینی پزی درجه یک و درجه دو آموزش دهند و مدرک بین المللی قنادی اعطا نمایند. به طور کلی، تمامی معیارها و دستورات آموزش شیرینی بر اساس اصول کارهایی است که در محیط قنادی انجام می پذیرد. این چنین افراد خانه دار نیز می توانند با شرکت در کلاس کیک پزی و شیرینی پزی با کلیۀ اصول و متدهای روز در حوزۀ قنادی آشنا شوند. در نتیجه می توانند با نحوۀ کیک پزی و انواع دسر یا ساخت فونتانت آشنا شوند. به طور کلی، استفاده از کلاس کیک پزی و شیرینی پزی به شما اعتماد به نفس پختن هر نوع شرینی سنتی و جدید را می دهد و می توانید از آن به عنوان یک حرفه و یا هنر در مسائل خانه داری استفاده نمائید. با توجه به اینکه تنوع شیرینی جات موجود در قنادی بسیار زیاد می باشد، با حضور در کلاس کیک پزی و شیرینی پزی راحت تر می توانید شیرینی و دسر مورد علاقۀ خود را برای اعضای خانواده و آشنایان تهیه نمائید.
کلاس کیک پزی و شیرینی پزی توسط افراد حرفه ای در امور قنادی برگزا می شود. معمولاً از بهترین دوره های که در مراکز فنی و حرفه ای انجام می پذیرد، برگزاری کلاس کیک پزی و شیرینی پزی می باشد چون با مواد خوراکی لذت بخش سر و کار خواهیم داشت. همانطور که می دانید، تنوع شیرینی سنتی، کلاسیک و مدرن بسیار است و این مسئله باعث می گردد تا افراد علاقه مند به کار قنادی و شیرینی پزی جهت گذراندن کلاس کیک پزی و شیرینی پزی به آموزشگاه های مخصوص منجمله آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان مراجعه نمایند. این چنین می توانند با تمام اصول و قواعد درست و تکنیکال شیرینی پزی آشنا می شوند.
کلاس کیک پزی و شیرینی پزی توسط اساتید مجرب
به طور کلی، برگزاری کلاس کیک پزی و شیرینی پزی در چند دوره صورت می پذیرد و علاقه مندان به این کار، می توانند متناسب با سلیقۀ شخصی نسبت به حضور در چنین کلاس هایی تصمیم گیری بهتری داشته باشند. از جمله دروسی که در کلاس کیک پزی و شیرینی پزی تدریس می شوند و به صورت عملی قادر به پختن آنها هستید می توان به آموزش انواع تارت، کوکی، شیرینی پای، شیرینی های عید نوروز، انواع چیز کیک، کیک رودولوت، نون خامه ای، شیرینی لطیفه، شیرینی خشک، شیرینی تر، شیرینی مشهدی، خمیر هزارلا، دانمارکی، کیک اتریشی، شیرینی نخودچی، سینابن فرانسوی و ... اشاره نمود.
بنابراین متناسب علایق شخصی می توانید با شرکت در کلاس کیک پزی و شیرینی پزی با جدیدترین متد و تکنیک های اصولی در این حوزه آشنا شوید. بنابراین متناسب با نیازی که دارید، می توانید از چنین موقعیتی به بهترین شکل ممکن استفاده نمائید. از دیگر مزیت هایی که حاصل برگزاری کلاس کیک پزی و شیرینی پزی توسط آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان می شود، می توان به أخذ مدرک بین المللی اشاره نمود که قابلیت ترجمه به زبان های دیگر را دارد.
آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان
نشانی: تـهران، میـرداماد،جنب متـرو میـرداماد، خیابان دکتر نوربخش(پگاه سابق) ،ده متری دوم،پلاک 4،واحد 3
تلفن:
ده خط پاسخگو
021-91002010