آموزشگاه شیرینی پزی به افراد اجازه می دهد که بتوانند کلیۀ دوره های مرتبط با این حرفه را آموزش دیده و به نوعی فعالیت حرفه ای خود را در این زمینه آغاز نمایند. خدمات آموزشگاه شیرینی پزی طی چندین دوره مقدماتی و پیشرفته به متقاضیان ارائه داده می شود. بنابراین افرادی که علاقه مند به شرکت در  کلاس کیک پزی و شیرینی پزی را به صورت حرفه ای دارند، می توانند در آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان ثبت نام نمایند. این مجموعۀ معتبر با بهره گیری از اساتید مجرب و حرفه ای، کلیۀ خدمات آموزشی را به صورت تئوری و عملی در اختیار هنرجویان محترم قرار می دهند.

کسب مهارت تخصصی در آموزشگاه شیرینی پزی

با توجه به اینکه شاهد گسترش تکنیک در حوزۀ کیک سازی و اصول شیرینی پزی هستیم، اگر مالک یک قنادی هستید و یا در محیط آشپزخانه رستوران قصد فعالیت دارید، می توانید با مراجعه به آموزشگاه شیرینی پزی، سطح اطلاعات خود را نسبت به این حوزه افزایش دهید. بنابراین اگر قصد ثبت نام در دوره های پیشرفته شیرینی پزی خشک و تر، انواع دسر و مواردی از این قبیل را دارید، می توانید به آموزشگاه شیرینی پزی و کیک سازی مراجعه نمائید.

به طور کلی مراکز آموزشگاه شیرینی پزی بر مبنای محیط های قنادی آموزش داده می شوند و کار عملی استاد و هنرجویان پس از اتمام دوره مورد بررسی قرار گرفته می شود و در صورت لزوم می توانند شما را به کارفرمایان معرفی نمایند. متدهای متعددی را می توانید در آموزشگاه شیرینی پزی یاد بگیرید و منطبق بر اصول اولیه، کلیۀ روش های جدید شیرینی پزی، اصول طراحی و تزئین، کیک سازی و ... در آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان به شمار ارائه داده می شود. مدرک بین المللی شیرینی پزی دریافتی از این مرکز، قابل ترجمه بوده و می توانید برای مهاجرت به خارج از کشور اقدام نمائید.

 

آموزشگاه شیرینی پزی به شما کمک می کند که بتوانید به صورت تخصصی دوره های مرتبط به انواع شیرینی جدید و بروز خشک و تر، ساخت انواع خمیر جادویی یا فوندانت، پای میوجات، شیرینی های سنتی، دسر، تولید کاپ کیک، انواع تارت، کیک های مجسمه سازی شده، کروسان و ... را بگذرانید. با توجه به افزایش تنوع سبک در امور شیرینی پزی، بسیاری از افراد تمایل به شرکت در آموزشگاه شیرینی پزی دارند تا سطح تخصص خود را در این حوزه افزایش دهند. آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان بیش از یک دهه است که فعالیت حرفه ای خود را در حوزۀ برگزاری دوه های آموزشی شیرینی پزی، کلاس های کافی شاپ، تولید و طراحی انواع کیک آغاز نموده اند.

آموزشگاه شیرینی پزی و کیک پزی

در نتیجه افرادی که علاقه مند به راه اندازی کارگاه قنادی، شیرینی فروشی و کافی شاپ دارند، می توانند سطح دانش خود را در این زمینه افزایش دهند. آموزش لازم در خصوص چگونگی تهیه مواد اولیه برای پخت و تهیۀ انواع شیرینی خشک، شیرینی تر، کیک نامزدی، کیک تولد، دسر، تارت، ژله و ... را می توانید در دوره های مقدماتی و پیشرفته در آموزشگاه شیرینی پزی کسب نمائید. در کلیۀ مراحل آموزش تخصصی، شما با اصول و تکنیک های جدید در امور تزئین و طراحی روی انواع کیک، شیرینی، دسر و ... آشنا می شوید.

در حال حاضر، می توانید از دوره های تخصصی شیرینی پزی و دسر تحت نظارت اساتید مجرب و متخصص بهره مند گردید. مدارکی که شما از طریق آموزشگاه شیرینی پزی دریافت می کنید، قابل ترجمه هستند و می توانید برای آغاز یک کسب و کار در کشورهای دیگر از آن استفاده نموده و کارهای مهاجرتی خود را انجام دهید. جهت کسب اطلاعات تخصصی بیشتر در زمینۀ چگونگی ثبت نام و حضور در دوره های آموزشگاه شیرینی پزی می توانید به آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان مراجعه نمائید.

آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان 

نشانی: تـهران، میـرداماد،جنب متـرو میـرداماد، خیابان دکتر نوربخش(پگاه سابق) ،ده متری دوم،پلاک 4،واحد 3

تلفن:

ده خط پاسخگو

021-91002010

 

ایمیل :
مبلغ : تماس بگیرید
وب سایت :
آدرس :
به این آگهی امتیاز بدهید :
10 / 10
از 1 کاربر

تماس با آگهی دهنده

شماره تماس شما : *
متن پیغام شما : *
تصویر امنیتی :

مشخصات آگهی

اضافه به علاقه مندی ها
تعداد بازدید : 97
نمایش همه
علاقه مندی ها ()