کلاس کیک پزی و شیرینی پزی را می توانید به صورت مقدماتی و حرفه ای در آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان بگذرانید. به طور کلی، هنرجویان پس از گذراندن تمام مراحل و دوره های پیشنهادی، می توانند به عنوان یک قناد حرفه ای در داخل و یا خارج از کشور مشغول به کار شوند. دوره اول به کلاس کیک پزی و شیرینی پزی اختصاص داد و به نوعی یک دورۀ بسیار جامع و کامل برای متقاضیان محسوب می گردد. در واقع، ابتدای کار در دوره کلاس کیک پزی و شیرینی پزی، هنرجویان با متدهای اولیه برای مصارف خانگی و کارگاه های کوچک قنادی خانگی آشنا می شوند و به نوعی یادگیری پخت و تهیه انواع شیرینی را انجام می دهند.
دوره های آموزشی در کلاس کیک پزی و شیرینی پزی
بنابراین اگر از آن دسته افرادی هستید که علاقه مند به گذراندن کلاس کیک پزی و شیرینی پزی به صورت حرفه ای را دارید، می توانید در آموزشگاه شیرینی پزی ثبت نام نمائید. در این صورت بدون دغدغه می توانید با متدهای جدید و پیشرفته در حوزۀ شیرینی پزی و کیک پزی آشنا شوید. بدین ترتیب سطح خدماتی که تمایل دارید در مجموعۀ خود به مشتریان ارائه دهید، توسعه ببخشید.
اگر قصد ادامۀ فعالیت خود را به صورت تخصصی در حوزۀ قنادی دارید، می توانید در کلاس کیک پزی و شیرینی پزی ثبت نام کنید. نکات متعددی در خصوص اصول شیرینی پزی وجود دارد که بایستی علاقه مندان در این حوزه سطح اطلاعات خود را گسترش دهند. همواره فهرست دوره های آموزشی در کلاس کیک پزی و شیرینی پزی بر اساس رسپی قنادی و به صورت کاملاً پایه ای آموزش داده می شود. از این رو جهت کسب اطلاعات تخصصی بیشتر در زمینۀ دوره هایی که برگزار می شوند، می توانید با آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان تماس حاصل فرمائید.
کلاس کیک پزی و شیرینی پزی در داخل ایران نیز برگزار می شود و با مراجعه به آموزشگاه شیرینی پزی، می توانید هر کدام از دوره های مربوطه را به صورت مقدماتی و حرفه ای بگذرانید. دوره هایی که در کلاس کیک پزی و شیرینی پزی تدریس می شوند، بر پایۀ رسپی قنادی هستند. بدین ترتیب تمامی دوره های مرتبط به شیرینی پزی خشک، تر، سنتی، تارت، پای، دسر و ... به هنرجویان ارائه داده می شود. بنابراین جهت اطلاع از هزینه های کلاس کیک پزی و شیرینی پزی می توانید با پرسنل ما در آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان تماس بگیرید.
مزیت گذراند کلاس کیک پزی و شیرینی پزی
عمدتاً در کلاس کیک پزی و شیرینی پزی، شما هنرجوی عزیز می توانید با تکنیک های مختلف در این حوزه آشنا شوید. در کلیۀ مراحل آموزش تخصصی در کلاس کیک پزی و شیرینی پزی با متدهای تزئین و طراحی بر روی کیک ها، صورت می پذیرد و بدین ترتیب می توانید متناسب با هنری که در حوزۀ شیرینی پزی دارید، در چنین کلاس هایی شرکت نمائید.
امروزه به سهولت می توانید با ثبت نام در آموزشگاه مخصوص و گذراندن کلاس کیک پزی و شیرینی پزی، موفق به دریافت مدرک بین المللی شیرینی پزی شوید. این نوع مدرک قابل ترجمه است و می توان از آن در سایر کشورها استفاده نمود. به عبارتی امکان مهاجرت کاری توسط مدارک رسمی که توسط آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان کسب می نمائید، وجود دارد.
کلاس کیک پزی و شیرینی پزی شامل آموزش انواع کیک تولد و یخچالی، کیک نامزدی، فوندانت، طراحی و تزئین کیک، انواع شیرینی تر و خشک، شیرینی سنتی، تارت، دسر، پای، کاپ کیک، مجسمه سازی کیک و ... می شود. بنابراین آموزش دکور حرفه ای و تزئین روی انواع کیک را با استفاده از فوندانت و اشکال هنری دیگر با خامه دریافت می نمائید. بدین ترتیب کلیۀ دوره های مربوطه را می توانید به صورت حرفه ای دریافت نمائید.
آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان
نشانی: تـهران، میـرداماد،جنب متـرو میـرداماد، خیابان دکتر نوربخش(پگاه سابق) ،ده متری دوم،پلاک 4،واحد 3
تلفن:
ده خط پاسخگو
021-91002010